Comments ( 4 )

 • Karin Hermens

  Het was een leuke route maar heb wel een kritische noot. Het beginpunt is een beetje vreemd. Je wordt naar beneden gestuurd en vervolgens naar rechts en bij het cafe Bie Brigitte moet je weer hetzelfde stukje terug. Vervolgens is het laantje met hagen nog steeds afgesloten en moet je toch even zoeken waar je verder moet.
  Wij waren niet de enige die deze route liepen en ook voor andere wandelaars was het niet helemaal duidelijk.
  Maar wel een mooi stukje langs de maas en het dorpje Maasband is de moeite waard.

 • Jan Hettinga

  Op de terugweg van Maasband naar Urmond is na ong 1 km de route geheel versperd. Er vinden werkzaamheden plaats na beschadiging van de nafta pijpleiding Antwerpen – Chemelot. Geen doorkomen aan. Teruglopen naar de dijk waarover men gekomen is lijkt de enige oplossing.

 • Hans Bakker

  Deze route is voor langere tijd afgesloten door werkzaamheden van de Maaswerken

 • Huub Beckers Maastricht

  Deze route is geactualiseerd in jan 2024 en is weer helemaal te belopen , je ontdekt inderdaad Oud Urmond en Maasband enne nu lekker laten uitwaaien.

Leave a Comment