Comments ( 3 )

  • Toos

    De eerste helft van de route gaat over verharde en onverharde wegen door open stukken land met boomteelt en weiden, niet heel bijzonder. Mooi wordt het vanaf punt 2 waar je naar ‘t Sohr loopt. Vandaag waren er in dit gebied veel graafmachines aan het werk die de plassen uitbaggerden. Fijne pauze op het bankje bovenop de landtong. Het vervolg van de route naar Meerlo is ook mooi, met het pad langs de Molenbeek als highlight van deze route.

  • Sjef Schmit

    Na Wanssum nr 839 deze wandeling gelopen. Heerlijk uitwaaien langs de diverse velden met boomteelt en daarna het gebied ’t Sohr. Sommige stukken hiervan waren lekker nat en als het water heel hoog staat kunnen je over hele grote stapstenen lopen. Het pad langs de Molenbeek is inderdaad genieten.

  • Anita

    Vanaf ’t Sohr is het een mooie route. Deze route alleen lopen als het niet teveel geregend heeft want de stapstenen zijn dan wel ideaal maar als je daarna linksaf gaat is er een stuk waar de runderen er een modderpoel van hadden gemaakt waardoor we ipv linksaf maar rechtdoor zijn gegaan en we een omweg via de asfaltweg hebben gemaakt . Daarna zijn we verderop bij het 2e klaphek het gebied weer in gegaan om de route daar op te pakken, maar ook daar was er geen doorkomen aan want na de stapstenen liep er een plots een breed beekje door het pad wat te diep was voor onze waterdichte wandelschoenen. Wederom terug naar de asfaltweg, bij de molen linksaf de grindweg op en bij wandelknooppunt verderop konden wij de route weer verder oppakken. Ondanks de hindernissen was het een fijne wandeling.

Leave a Comment