Comments ( 2 )

  • Toos

    De eerste helft van de route gaat over verharde en onverharde wegen door open stukken land met boomteelt en weiden, niet heel bijzonder. Mooi wordt het vanaf punt 2 waar je naar ‘t Sohr loopt. Vandaag waren er in dit gebied veel graafmachines aan het werk die de plassen uitbaggerden. Fijne pauze op het bankje bovenop de landtong. Het vervolg van de route naar Meerlo is ook mooi, met het pad langs de Molenbeek als highlight van deze route.

  • Sjef Schmit

    Na Wanssum nr 839 deze wandeling gelopen. Heerlijk uitwaaien langs de diverse velden met boomteelt en daarna het gebied ’t Sohr. Sommige stukken hiervan waren lekker nat en als het water heel hoog staat kunnen je over hele grote stapstenen lopen. Het pad langs de Molenbeek is inderdaad genieten.

Leave a Comment