1186. Grubbenvorst

Comments ( 3 )

  • Alards

    Vandaag deze mooie wandeling gelopen in Grubbenvorst. Veel variatie, over veldwegen en bospaden. Goede routeomschrijving! Op het eind een lekker coupe ijs gegeten bij Clevers.

  • Toos

    Gisteren bij 30+ graden deze mooie route gelopen. Afwisselend, gelukkig ook veel schaduw en met twee mooie rustplekken: de kapel en de speeltuin. Daar was een waterpomp waar we ons heerlijk konden verkoelen. En aan het eind natuurlijk een heerlijk ijsje!

  • Sjef Schmit

    Vanmorgen eerst wandeling 608 gelopen en daarna deze wandeling. De route is nagenoeg gelijk maar dan in omgekeerde richting. Je loopt langs mooie beekjes en over prachtige paadjes door het bos. Een heerlijke mooie wandeldag. In het centrum van Grubbenvorst kwam ik Jos en Hein tegen die vandaag ook in Grubbenvorst een nieuwe route aan het uitzetten waren. Toeval bestaat niet maar vandaag dus wel.

Leave a Comment