Comments ( 6 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag na wandeling 441 ook deze route gelopen. Hou je van een kapelletje? Dan is deze wandeling hiervoor geschikt. De omgeving van Thorn is mooi en rustig. Het laatste stukje richting Thorn blijft verrassend. Een kronkelpad net langs de grens met België en het natuurgebied Vijverbroek. De dikke bomen met grote blootliggende wortels zijn imposant.

 • Robert Blom

  Op de maandagmiddag na route 1132 en de lunch wederom vanaf de grote parkeerplaats op pad voor deze wandeling door en rondom Thorn zelf. Vanaf de Grote Hegge een flink en mooi stuk langs de Thornerbeek. Aansluitend lange rechte veldwegen langs Meggelveld en dan richting de in het voorwoord genoemde mooie kapel. De eerste van vele in alle formaten die vervolgens voorbij komen. Na een flinke ‘omweg’ tot bijna de A2 om als toetje de Kapel onder de Linden te bereiken. Neem hier zeker even de tijd om een kijkje te nemen, want het is ontzettend mooi. Via de nieuwbouwwijken en nog een laatste stuk door het groen kom je terug bij de parkeerplaats. Genoten van het weer, maar zeker ook deze mooie route langs de vele kapellen.

 • Rob Wilders

  Afgelopen zaterdag, 21-11, hebben wij deze wandeling gelopen. Het begin is even puzzelen, maar hadden geluk dat de bewolking net begon te breken. De kerk in Thorn stond mooi in het licht. Zeker het eerste en het laatste deel zijn mooi. De punt naar de A2 is mogelijk in de zomer aantrekkelijk, nu goed om flink door te stappen. Het blijft vervelend dat de horeca dicht is. In Thorn aan een stalletje warme chocola kunnen drinken, maar een toilet was niet beschikbaar.

 • Margriet

  Vandaag deze route gelopen, we zijn gestart bij de Kapel onder de Linden. We hebben vaker in Thorn gewandeld, maar ook nu werden we weer verrast door onbekende stukjes! Onderweg kwamen we een plek tegen waar we walnoten kochten, heerlijk!

 • Sjef Schmit

  Vandaag alle wandelingen rondom Thorn en Wessem gecontroleerd. In verband met de nieuwbouw van het vakantiepark “Maasresidence Thorn” was het noodzakelijk dat enkele wandelingen opnieuw beschreven werden. Het park is grotendeels klaar en de promenade langs de haven en appartementen is mooi aangelegd en je komt ook langs het restaurant Humphreys. Heb je ven zin om hier naar toe te lopen, ga dan halverwege punt 1, als de smalle asfaltweg naar rechts gaat en loop dan het vakantiepark in.

 • Ton & Annelies

  Alweer een prachtige wandeling. Dankjewel.
  Wij hebben de auto geparkeerd bij de sportvelden van FC Maasgouw en van daar uit de route gelopen. Zeker voor de liefhebbers van kruizen en kapellen etc. een aanrader.
  Geen misser in de route kunnen ontdekken.
  Ga zo door.

Leave a Comment