Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag na wandeling 441 ook deze route gelopen. Hou je van een kapelletje? Dan is deze wandeling hiervoor geschikt. De omgeving van Thorn is mooi en rustig. Het laatste stukje richting Thorn blijft verrassend. Een kronkelpad net langs de grens met België en het natuurgebied Vijverbroek. De dikke bomen met grote blootliggende wortels zijn imposant.

  • Robert Blom

    Op de maandagmiddag na route 1132 en de lunch wederom vanaf de grote parkeerplaats op pad voor deze wandeling door en rondom Thorn zelf. Vanaf de Grote Hegge een flink en mooi stuk langs de Thornerbeek. Aansluitend lange rechte veldwegen langs Meggelveld en dan richting de in het voorwoord genoemde mooie kapel. De eerste van vele in alle formaten die vervolgens voorbij komen. Na een flinke ‘omweg’ tot bijna de A2 om als toetje de Kapel onder de Linden te bereiken. Neem hier zeker even de tijd om een kijkje te nemen, want het is ontzettend mooi. Via de nieuwbouwwijken en nog een laatste stuk door het groen kom je terug bij de parkeerplaats. Genoten van het weer, maar zeker ook deze mooie route langs de vele kapellen.

Leave a Comment