Comments ( 2 )

  • L&L

    Verrassend leuke, afwisselende wandeling met gering hoogteverschil, en met het leukste stuk in het begin langs de Platsbeek. Verder stukjes weiland, bos en plateau om uit te waaien. Het Platsmolenpad van punt 1 was overigens weer gewoon toegankelijk.
    We wilden de auto parkeren op de parkeerplaats bij de Slagboomgaard, maar daar stonden een paar dealers in hun autos. Als u langs het kerkhof rijdt, en dan R-af slaat, ziet u meteen, tegenover wat volkstuintjes, een kleine onverharde P waar een auto of 3 kan staan. Veel veiliger. Voor de rest was het weer 2 uurtjes genieten.

  • Robert Blom

    Temperatuur -6, zonnetje heerlijk aan de hemel ☀️ kortom heerlijk wandelen vanaf de parkeerplaats in Nuth naar de mooie vijvers in Nierhoven en langs de Plasbeek. De route volgend bezoek je de buurtschappen Tervoorst, Brand en Terstraten met veel mooie vakwerkhuizen. Tussendoor wel even de muts op, want op het Plateau van Schimmert was het toch wel koud. Een bekend, maar erg leuk laatste stuk via het kronkelende bospad boven de Makro weer terug. Genoten van deze leuke, goed beschreven wandeling.

Leave a Comment