1191. Cottessen

Comments ( 5 )

 • Amert

  Mooie route, wij gebruiken deze om te rennen!

 • Kees & Emmie

  Gisteren, 08/11/20 deze echt pittige wandeling gelopen. Gezien onze leeftijden, respectievelijk 75 en 76 jaar, zeker geen route zoals hiervoor Amert schreef, om te rennen. Wij hebben veel, heel mooiere minder steile wandelingen gelopen beschreven in deze Wandelgids. Verder niets dan lof over de duidelijke routebeschrijving!

 • Linda

  Heerlijke wandeling! Grotendeels onverhard met af en toe een wat meer avontuurlijk pad. Mooie uitzichten over de glooiende heuvels,
  doorsteekjes door weilanden en boomgaarden gecombineerd met stukken door het bos.

 • Ton Geers

  Na enkele weken zonder wandelingen op 9 juli naar Zuid-Limburg voor een prachtige wandeling van WGZL, de 1191, van Vijlen naar Cottessen en terug naar Vijlen. Zeer afwisselend, weide en bos, klimmen en dalen zandpaden en zeer stenige paadjes, kortom, zoals Zuid-Limburg is. Let wel, sommige paden zijn zeer onregelmatig met grote stenen. Zie de foto’s van deze wandeling: https://www.tongeers.nl/landschapsfotografie/vijlen-cottessen-vijlen

 • Jean-Luc

  Gisteren 09/04/23 deze schitterende wandeling gelopen. Klimmen en dalen door bossen en weilanden, met enkele mooie vakwerkhuisjes. Bij punt 3 waar we de 2 waterstroompjes moeten oversteken is het draaihekje weg. De routebeschrijving was perfect.

Leave a Comment