Comments ( 3 )

 • Rob en Nelly Bom

  11 juni 2019 deze wandeling gelopen, mooie tocht!! Het leuke paadje langs de bosrand (punt 4) was wel wat lastig geworden door overvloedige plantengroei. Niet alleen braamstruiken, maar ook brandnetels en andere planten. Vooralsnog geen alternatief kunnen ontdekken om het paadje te ontlopen en toch langs het kanaal te komen.

 • Myriam en Rudi

  De mooie omgeving van Kanne is ons welbekend. Het blijft een wandelparadijs met de Sint-Pietersberg, het majestueuze Chateau Neercanne en de de Duivelsgrot als blikvangers. Hoewel we er al talloze keren voorbij reden met de auto, bewandelden we het paadje langs de bosrand voor het eerst. Leuke korte route in een gekende wandelomgeving die toch nog wat verrassends in petto had.

 • Rosa en Hans Bastiaansen Maastricht

  Zondag 04 april 2021 deze wederom perfect beschreven wandeling gelopen, onder eveneens perfecte weersomstandigeheden. Bewolkt en 11 graden.
  Wij wisten niet dat het zo dicht bij huis zo mooi kan zijn. Wonen slechts 6km van Kanne vandaan.
  Geen modder gelukkig, maar o zo veel wandelaars. Wat was het druk! Helaas waren alle horeca gelegenheden gesloten. Het kasteel Chateau Neercanne is een bezoek meer dan waard. Was er erg druk.
  Inderdaad mooie uit-en vergezichten.

Leave a Comment