Comments ( 3 )

 • Weitering

  Vandaag 16 april deze mooie maar pittige wandeling gelopen, echter flink gevallen op de afdaling ergens in punt 3 dus let op. A gen Ling was eigenlijk gesloten maar Casper heeft mij medische hulp verleend en koffie geschonken waarvoor dank, echt cool. Ik heb verder de wandeling uitgelopen.Wij zijn geen watjes???

 • paul cools

  mooie wandeling. Voor niet geoefende wandelaars kunnen sommige hellingen misschien pittig overkomen.

 • Kees & Emmie

  24/04/19. 29/04/19. Als rasechte Veluwenaars vonden wij dit een mooie wandeling met stevige klimmetjes.
  Zo lang onze gezondheid en portemonnee het toelaat proberen 2 á 3 keer per jaar af te reizen naar Zuid-Limburg. Dit was een van de ongeveer 150 wandelingen die wij inmiddels (2020) gelopen hebben uit de Wandelgids Zuid-Limburg en we zijn nog steeds niet uitgekeken.

Leave a Comment