Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag weer een rondje Selfkant gelopen. Deze wandeling en wandeling 1237 beiden gestart bij de Kerk in Wehr. Een flink mooi stuk langs de Rodebach en dan door het gebied Schweinswei met mooie vijvers. Daarna een lang stuk door de velden richting de bossen met mooie vijvers en dan weer terug naar Wehr.

  • Astrid

    Op 20-3-’21 deze route gelopen. Deze keer eens lekker vroeg op pad. En jawel hoor amper 1km verder spotte ik de eerste 2 reeën. Een prachtig stuk langs de Rodebach volgde. Verder op het natuurgebied Schweinswei waar duidelijk te zien was dat de lente in aantocht is. Narcissen, Els,Hazelaar…. als mooi in bloei. Weer een lust om te zien. Dan een stuk met een wijds uitzicht over de velden en ineens kom je uit bij de visvijver van de Angelverein. Een mooie vijver die wat in de diepte ligt. Een prachtige plek om even te pauzeren en te genieten van de rust. In het bos waar je daarna door loopt, weer 2 reeën gespot!! Nog een vijver en je komt weer in het rustige dorpje Wehr. Al met al een schitterende wandeling!!

  • Ger

    Op 2021-11-6 gelopen. Halverwege punt 1 was de weg afgesloten. Het was nu een bouwplaats. Over de bouwplaats gelopen maar de bruggetjes zijn ook afgesloten. Verderop kwamen we weer op de route uit, nadat we via de “oversteekplaats” van de vrachtwagens het beekje waren overgestoken.

Leave a Comment