851. Wassenberg

Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze wandeling gelopen in combinatie met nr 829. Ik heb beide wandelingen al eerder gelopen in 2015. De wandelingen van deze prachtige wandelgids moeten wel actueel blijven en worden nagelopen. Ook deze wandeling is een wandeling door de bossen rondom Wassenberg. Genieten van de prachtige hoge bomen zoals beuken en eiken bomen. Mooi paadjes in een prachtige omgeving. Het restaurant bij startpunt is gesloten.

 • Rinus en Angelique

  Helaas is het restaurant bij het startpunt nog steeds gesloten. Wel zagen wij mensen die op het terras aan het werk waren… Want het is een prachtige gelegenheid als ‘ie open zou zijn!
  De wandeling is ook prachtig! Ontzettend veel mooi groen!!! Echt de moeite waard. Wij hebben weer genoten!

 • Mark

  De eerste helft bestaat grotendeels uit bospaden, die vandaag na vele dagen regen goed begaanbaar waren. De tweede helft gaat vooral over gras- en veldpaden, die vandaag wat modderiger waren, maar zonder grote problemen. Over het algemeen is de route redelijk vlak.
  Het restaurant is nog steeds gesloten. De parkeerplaatsen kunnen worden gebruikt. Als alternatief is er de parkeerplaats genoemd aan het begin van punt 1.

Leave a Comment