851. Wassenberg

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze wandeling gelopen in combinatie met nr 829. Ik heb beide wandelingen al eerder gelopen in 2015. De wandelingen van deze prachtige wandelgids moeten wel actueel blijven en worden nagelopen. Ook deze wandeling is een wandeling door de bossen rondom Wassenberg. Genieten van de prachtige hoge bomen zoals beuken en eiken bomen. Mooi paadjes in een prachtige omgeving. Het restaurant bij startpunt is gesloten.

  • Rinus en Angelique

    Helaas is het restaurant bij het startpunt nog steeds gesloten. Wel zagen wij mensen die op het terras aan het werk waren… Want het is een prachtige gelegenheid als ‘ie open zou zijn!
    De wandeling is ook prachtig! Ontzettend veel mooi groen!!! Echt de moeite waard. Wij hebben weer genoten!

Leave a Comment