853. Wahlwiller

Comment ( 1 )

  • Patrick Claes

    Dag Allen, ik heb gisteren op sinterklaasdag deze wandeling gedaan. Ronduit schitterende wandeling. Met veel natuur en prachtige vergezichten. Absoluut een aanrader. Ik had het geluk dat er nog een beetje sneeuw lag (van de dag voordien). De herfstzon (in de namiddag) zorgde voor schitterende taferelen. Tip : de wandeling loopt door natuurdomein de Elkenrader Grubbe en door het dal van de Eyserbeek. Bij nat weer is het raadzaam om aangepast schoeisel te dragen. Doe de wandeling bij voorkeur bij helder weer. De panorama’s zijn zo talrijk dat het zonde zou zijn om ze niet te kunnen beleven. Ik heb nog niet eerder een comment geplaatst op deze site maar wil van de gelegenheid gebruik maken om de makers ervan te complimenten en danken. Wij hebben al ontelbare uren genoten van en plezier beleefd aan de door hen uitgestippelde wandelingen.

Leave a Comment