855. Kalterherberg

Comments ( 2 )

 • Yolanda van Hensbergen

  Vandaag deze prachtige wandeling gelopen. Je loopt veel door bos en langs de Perlenbach. Ook nog langs een militair oefenterrein van de Navo. Ze waren volop bezig. Onderweg voldoende zitbanken op de mooiste plekken. Voor wat betreft de zwaarte was hij prima te doen.
  We hebben genoten van een prachtige dag. Bedankt!

 • Mark

  Mooie lus van Kalterherberg naar Elsenborn en naar het Narzissental. Het hoogteprofiel ziet er wat glooiend uit, maar alleen de langere klim terug naar Kalterherberg (vanaf de Perlenbacher Mühle) is echt merkbaar.
  Aan het eind van punt 1 (voor stenen paal 81) was het pad vandaag afgesloten met een houten hek. Maar er staat geen verbodsbord en je zou het hek gemakkelijk kunnen openen.
  Tip: Er is een officiële parkeerplaats voor wandelaars aan het begin van de Bahnhofstraße. Dit is een goede plek om te parkeren als alle parkeerplaatsen bij het restaurant vol zijn of als u het restaurant niet wilt bezoeken. Vanaf de parkeerplaats bent u in twee minuten bij de kerk aan het begin en het einde van de wandeling.

Leave a Comment