Comments ( 5 )

 • Heinz&Yvon

  Vandaag 8-8-2019 deze prachtige wandeling gelopen. Ondanks de druilerige start, regen, terwijl er droog weer was beloofd, na een uurtje werd het droog en aan het eind liet de zon zich nog uitbundig zien, genoten van deze dagtocht. Veel afwisseling tussen bos, panoramische vergezichten en struinen langs de Geul.Geen hinder van overwoekerde paden, route prima beschreven.

 • Arnold & Imke

  9-5-’20 Prachtige route, heel afwisselend, stil, veel onverhard, mooie panorama’s en een fantastisch mooi picknickplekje bij “de 2 betonnen pilaren” (punt 6) vanaf daar tot was toch wel het mooiste gedeelte van de tocht! Ondanks Corona probleemloos (maar volgens de contact- en afstandsregeles) door België gelopen.
  Wat is dit een fantastische wandelsite! Afstand aangeven, hoogteverschil checken, reviews lezen en je hebt een perfecte indruk!

 • Ria

  Vandaag ( 14-09-2020) deze mooie wandeling gelopen. Het was prachtig weer, wat een geluk…..vergezichten zijn extra mooi, water schittert in de zon, gras ruikt extra lekker. Een hele mooie , soms pittige, wandeling. Goede omschrijvingen.

 • Theo Wilbers

  Op 22 september 2022 deze mooie route gelopen. De afstand hebben wij gemeten via GPS.
  Hierbij bleek ons dat de afstand 22,22 km bedraagt.
  Onder hfdst 8 staat: “Bij blauw paaltje gaat u L omhoog door het draaihekje”
  Het draaihekje is er niet meer, wel gaat men over enkele trappen omhoog.

 • Theo

  De lange variant van de route gelopen. Eerlijk gezegd zou ik bij nogmaals wandelen van deze route de verkorte variant doen. Niet vanwege de lengte maar vond het deel in België niet echt de moeite waard (teveel verharde paden; een groot stuk dat er door werkzaamheden kaal uitzag). Verbaasde me soms ook over keuzes op het Nederlandse deel waarbij over verharde weg moest worden gewandeld terwijl ik uit ervaring weet dat er mooiere stukken pad min of meer parallel vlakbij liggen.

Leave a Comment