859. Cadier en Keer

Comments ( 2 )

 • Robert Blom

  Afgelopen vrijdag, 16/08/2019, net na het middaguur gestart vanaf de parkeerplaats bij de Golfbaan. Nog nooit eerder hier geweest, maar absoluut een mooie omgeving. Na een klein stukje over de golfbaan begint de wandeling en al snel gaat het richting het mooie Bemelen. Een kijkje genomen bij de St. Laurentiuskerk en dan door richting Mariagrot voor een korte stop. De route gaat flink omhoog door een schitterend bos.

  Het pad, holle weg, omhoog onder punt 2 kan erg slecht begaanbaar zijn, zeker na enkele fikse regenbuien. Uiteindelijk toch bovenaan de Bemelerberg aangekomen en verder richting een mooi uitzichtpunt met picknickbank.

  De route gaat verder naar ’t Plateau van Mergraote en via Gasthuis en ’t Rooth begint vervolgens de finale van deze wandeling. Dwars door het bos, op en neer, om vervolgens via een laatste klim weer richting Cadier en Keer te gaan. Alvorens de golfbaan dan in zicht komt nog een mooi stuk door diverse bosjes waar ik niet eerder was langsgekomen.

  Volgende keer na afloop een bezoekje aan het golfrestaurant, maar daar was vandaag helaas geen tijd meer voor.

 • Rinus en Angelique

  Heel leuke, afwisselend wandeling door prachtige stukken bos. Vooral nu, zo vroeg in het voorjaar, was het opvallend mooi groen! De Mariagrot moet je ook echt even gaan bekijken; leuk.

Leave a Comment