864. Vroenhoven

Comments ( 3 )

 • Dennis

  Bij punt 6 na de afdaling over de veldweg wat even later een graspad wordt heeft de boer het pad tussen de akkers weg gehaald. Ook een wandelaanwijzer ligt in de bossage bij het voetbalveld. Het volgende stukje omschrijving bedoel ik:” Beneden aan de T-splitsing gaat u R over de veldweg. Vlak daarna gaat u L het pad omhoog gelegen tussen akkers.”

  Beneden aan de T splitsing aangekomen…

  Loop even door naar de huizen en voor de huizen het voetpad naar links nemen. Daar loopt u met rechts van u de huizen en links van u de akker richting de voetbalvelden. Wij hebben vlak voor we de woonwijk inliepen een doorgang gevonden links in een heg en liepen dan langs de akker aan aan onze linkerzijde en rechts van ons een soort moestuin en even later de voetbalvelden. Vanaf daar kan de route weer gevolgd worden

 • Ger Wiertz

  Zeer mooie tocht. Kwamen langs zeer vele bunkers van WOII bij het fort Eben Email. Het was een heuvelachtige route maar wel mooi. Mooie vergezichten. Heb naar de startlocatie gezocht en zag later dat deze onder de brug lag.

 • Kristine

  Zaterdag 12 februari deze wandeling gedaan met 7 wandeldames.
  De wandeling voldeed helemaal aan onze verwachtingen.
  Afwisselend – mooie vergezichten – mooie lengte voor een dagtrip. We genoten met zijn allen voor 100%. We kregen er nog een schitterend zonnetje bovenop!
  Dankjewel voor het aanbod, het was niet de eerste wandeling van de Wandelgids en zal niet de laatste zijn!

  Nog even dit: bij vertrek een extra vermelding: ‘Vertrek op de asfaltweg met rechts van je de mooie ruime parking’

Leave a Comment