864. Vroenhoven

Comments ( 2 )

  • Dennis

    Bij punt 6 na de afdaling over de veldweg wat even later een graspad wordt heeft de boer het pad tussen de akkers weg gehaald. Ook een wandelaanwijzer ligt in de bossage bij het voetbalveld. Het volgende stukje omschrijving bedoel ik:” Beneden aan de T-splitsing gaat u R over de veldweg. Vlak daarna gaat u L het pad omhoog gelegen tussen akkers.”

    Beneden aan de T splitsing aangekomen…

    Loop even door naar de huizen en voor de huizen het voetpad naar links nemen. Daar loopt u met rechts van u de huizen en links van u de akker richting de voetbalvelden. Wij hebben vlak voor we de woonwijk inliepen een doorgang gevonden links in een heg en liepen dan langs de akker aan aan onze linkerzijde en rechts van ons een soort moestuin en even later de voetbalvelden. Vanaf daar kan de route weer gevolgd worden

  • Ger Wiertz

    Zeer mooie tocht. Kwamen langs zeer vele bunkers van WOII bij het fort Eben Email. Het was een heuvelachtige route maar wel mooi. Mooie vergezichten. Heb naar de startlocatie gezocht en zag later dat deze onder de brug lag.

Leave a Comment