Comments ( 3 )

 • Jan Stokbroekx

  Vandaag 13 april 2020 deze route gelopen. Prachtige route door o.a. het Bunderbos, een juweel van een bos.
  Zeer afwisselend en verrassend mooie veldwegen en paadjes. En dat redelijk vlakbij onze woonplaats in Stein. Daarvoor hoef je niet naar het Heuvelland, dat toch is afgesloten vanwege corona.

 • Robert Blom

  Op deze zonnige zondagochtend op pad vanaf het station in Bunde voor een erg leuke/afwisselende wandeling. Stuk door het Bunderbos omhoog naar de buurtschap Kasen en via de bossen verder richting het Ecoduct over de A2. Rondje Schietecoven en onder de start/landingsbaan van MAA door weer terug naar Kasen. Bij de manege tijd voor koffie/vlaai en vervolgens weer via een mooie route in het Bunderbos met een overstreek van het spoor terug naar vertrek. Bij de sponsor van de wandeling nog een lunch in de vorm van flam kuchen en met een tevreden gevoel weer huiswaarts!

 • Peter & Bertien

  Afgelopen zaterdag deze wandeling gelopen door het Bunderbos met mooie verassende kronkelende paadjes die op en neer gingen. Aan het eind van de wandeling in het lagere nattere gedeelte werden wij getrakteerd op bloeiende Grote Muur en Daslook die de wandelpaden als een wit tapijt omzoomden, prachtig. We kwamen ook nog waarschuwingsborden tegen hoe te handelen bij ontmoeting met wilde zwijnen. Het heeft ons niet weerhouden om de wandeling via de aangegeven route af te maken. ( In iedergeval niet in de schemering of avond bos bezoeken ) Het lijkt mij ook een schaduwrijke wandeling bij felle zonneschijn in warme zomerdagen.
  Komoot is trouwens de laatste jaren onze vaste begeleider die bij twijfelmomenten over de te volgen route, die iedereen wel eens heeft, of bij eventuele wegversperringen, afsluitingen of andere obstakels een oplossing biedt.

Leave a Comment