Comments ( 2 )

  • Jan Stokbroekx

    Vandaag 13 april 2020 deze route gelopen. Prachtige route door o.a. het Bunderbos, een juweel van een bos.
    Zeer afwisselend en verrassend mooie veldwegen en paadjes. En dat redelijk vlakbij onze woonplaats in Stein. Daarvoor hoef je niet naar het Heuvelland, dat toch is afgesloten vanwege corona.

  • Robert Blom

    Op deze zonnige zondagochtend op pad vanaf het station in Bunde voor een erg leuke/afwisselende wandeling. Stuk door het Bunderbos omhoog naar de buurtschap Kasen en via de bossen verder richting het Ecoduct over de A2. Rondje Schietecoven en onder de start/landingsbaan van MAA door weer terug naar Kasen. Bij de manege tijd voor koffie/vlaai en vervolgens weer via een mooie route in het Bunderbos met een overstreek van het spoor terug naar vertrek. Bij de sponsor van de wandeling nog een lunch in de vorm van flam kuchen en met een tevreden gevoel weer huiswaarts!

Leave a Comment