Comments ( 4 )

 • Rinus en Angelique

  Leuke wandeling in verrassend mooi gebied. Wij hadden ‘geluk’! De poort bij de kasteelruïne Bleijenbeek stond open. Wij zijn de ruïne dus ingegaan en hebben alles bekeken (net zoals vele anderen). Opeens stond daar een man van het Limburgs Landschap en bleek dit niet de bedoeling te zijn. Iemand had per ongeluk het hek open laten staan. We moesten dus vertrekken. Maar we hebben het toch mooi gezien 😉 Maar ook van een afstand is het heel bijzondere ruïne!
  Ook, maar vooral het laatste stuk, langs het beekje is prachtig!

 • Sjef Schmit

  Vandaag rondje Afferden gelopen Na wandeling 988 deze wandeling lopen. Een stukje heide in het Park Maasduinen loop je dan 2 keer, maar dat is absoluut geen straf. Wat een mooi gebied is dit. Dan heerlijk door bospaadjes en een smal paadje langs de beek op het einde. Een heerlijk dagje wandelen in de omgeving van Afferden is gewoonweg genieten!!!

 • Tonny Vorst

  Prachtige wandeling (869). Er is aan het begin van de wandeling wat veranderd.
  Het gebouw van Staatsbosbeheer is nu particulier eigendom en je kunt niet meer over hun terrein wandelen. Dat betekent onder punt 1: In plaats van Na 25 m gaat u L over de inrit………, vervalt tot aan punt 2.
  Dus je blijft even op de verharde grindweg tot voorbij de parkeerplaats “De Maasduinen”
  Evengoed heel erg mooi

 • P&G Groesbeek

  Afgelopen vrijdag hebben wij deze route gelopen met gps. Met prachtig weer en zoals verwacht weer een prachtige route.

Leave a Comment