Comments ( 2 )

  • Chris Blatnik

    Deze schitterende wandeling op 30-5-2020 gelopen. Een aanrader voor degene die graag wat berg op en af wil lopen. Mooie uitzichtspunten. Parkeermogelijkheid bij station Heimbach. Deze is gratis als er tenminste nog plek is. Verder wil ik de wandelgroep die deze wandelingen uitzetten aanmoedigen nog vele wandelingen in deze streek uit te zetten. De Eifel en de Ardenne blijven schitterende wandelgebieden.

  • Toos

    We begonnen deze wandeling vanaf punt 3, bij ons overnachtingsadres Eifelblumchen in Heimbach Hasenfeld. De route is prachtig met vele mooie uitzichten en ook hier weer korenbloemen, nu in goudgeel koren: Fields of gold…
    Bij een temperatuur van +35 graden toch kunnen genieten van een prachtig hoogtepad zegt wel iets over de schoonheid van deze tocht.
    Grote dank aan de samenstellers van deze routes waardoor wij dit weekend een perfecte voorbereiding hebben gehad op onze tocht in juli over de Meraner Hohenweg!

Leave a Comment