Comments ( 2 )

  • Yolanda van Hensbergen

    Gisteren deze prachtige wandeling gelopen. Wel wat hoogteverschil, vooral het stuk bij 3, bospad door een gekapt bos omhoog, is best een klim, maar goed te doen. Veel prachtige vergezichten en je komt ook langs een “Eifelblick”. Wat een schitterende omgeving.Wij hebben genoten van een prachtige dag. Onze dank!

  • Mark

    Prachtige uitzichten zijn gegarandeerd op deze wandeling. Bij punt 3 is er een langere klim, voor het begin waarvan een lange broek handig is.
    Tip: In september en oktober kun je de bronst van de edelherten in Dreiborn bekijken. De “Rothirsch-Aussichtsempore” (Wiesenstraße 3a) ligt op slechts ongeveer 1 km van het begin- en eindpunt van de wandeling. Er is ook een parkeerplaats in de buurt. Neem een verrekijker mee!

Leave a Comment