Comments ( 2 )

  • Angelique en Rinus

    Werkelijk prachtige wandeling!!! Heel bijzonder dorpsgezicht als je vanaf het kasteel een stukje Elsloo inloopt. Wat een prachtig plaatsje.
    We hebben weer genoten!

  • Robert Blom

    Hedenochtend op naar Stein en volop genoten van deze inderdaad schitterende/afwisselende wandeling. Vanuit Stein richting Julianakanaal en dan een groot stuk onderlangs. Aangekomen in de oude kern van Elsloo even die meters extra gemaakt om een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak te nemen bij Het Slimme Schaap. Terug op de route gaan het door enkele buurtschappen om aansluitend het Bunderbos te bereiken en de terugweg in te zetten. Het Bunderbos verlatend genieten van de mooie omgeving rondom Kasteel Oost en na een kort bezoek aan de kerk van Elsloo de finale bovenlangs het Julianakanaal met mooi uitzicht weer terug via leuke bospaadjes naar vertrek.

Leave a Comment