Comments ( 6 )

 • Toos Peerlings

  Gisteren 22 april 2020 deze wandeling gelopen, prachtig in het voorjaar met bloeiende daslook en boshyacinten langs de paden in het Bunderbos. Alleen het laatste stuk waar je door de beek af moet dalen was niet te doen, we zakten weg in de blubber van het stroompje en er was helemaal geen pad meer te bekennen, toen maar weer terug en over de gewone weg richting centrum waar de auto geparkeerd stond. Ook heeft het laatste stukje een erg steil paadje waar het door het losse zand/grind best gevaarlijk was om dit af te dalen.Maar nog erger toen we terug moesten dus weer bergop. Met stokken is het tenslotte gelukt.

 • John

  Het (altijd) drassige stuk je bij het beekje is inmiddels uit de wandeling gehaald. Voor dit stukje is een mooi alternatief beschreven.

 • Huub Beckers Maastricht

  Deze route heeft iets avontuurlijks, er zijn momenten dan denk je dat je in de Ardennen zit. Er zitten wat klimmetjes in en afdalingen die wel enige vaardigheid vragen. Maar dan heb je wel een leuke tocht gevolgd. Dus vergis je niet in de slechts 7,7, kilometer lange wandeling.

 • Jos

  Deze route gelopen op 21 feb 2021. De route is goed te doen. In het begin is een stukje van ca 800 mtr langs een afkalvende rand. Bovenaan gekomen staat dan een verbodsbord ivm afkalvende randen. Toch dit stukje gelopen, maar let dus goed op.

 • Jos en Tessa

  Spannende, leuke route. Goed schoeisel aanbevolen. Sommige paden zijn dichtgegroeid en niet geschikt voor korte broeken 😏. Wordt regelmatig getrakteerd op mooie vergezichten.

 • Ron en Marijke Eveleens

  Avontuurlijke wandelroute door mooi landschap. Beschrijving van de route is perfect, nooit enige verwarring ontmoet. Dank voor deze leuke route.

Leave a Comment