Comments ( 2 )

  • Toos Peerlings

    Gisteren 22 april 2020 deze wandeling gelopen, prachtig in het voorjaar met bloeiende daslook en boshyacinten langs de paden in het Bunderbos. Alleen het laatste stuk waar je door de beek af moet dalen was niet te doen, we zakten weg in de blubber van het stroompje en er was helemaal geen pad meer te bekennen, toen maar weer terug en over de gewone weg richting centrum waar de auto geparkeerd stond. Ook heeft het laatste stukje een erg steil paadje waar het door het losse zand/grind best gevaarlijk was om dit af te dalen.Maar nog erger toen we terug moesten dus weer bergop. Met stokken is het tenslotte gelukt.

  • John

    Het (altijd) drassige stuk je bij het beekje is inmiddels uit de wandeling gehaald. Voor dit stukje is een mooi alternatief beschreven.

Leave a Comment