Comments ( 7 )

 • J. Woelk

  Vandaag, 23 -2-2019 deze wandeling gelopen. Mooie, afwisselende wandeling! Bij de routebeschrijving onder nr 6 konden we helaas niet aan het einde van de meidoornhaag L door het weiland naar De Koppeling. Er was nu prikkeldraad gespannen. Is De Koppeling nog wel geopend?

 • jos

  De Koppeling is gesloten, we gaan de route aanpassen

 • Ann en Paule

  Met veel enthousiasme deze prachtige route op overwegend onverharde paden gelopen. Zeer gevarieerd. Zo mooi op deze zonnige herfstdag. Het terras van Herberg de Smidse was een heerlijke afsluiter! Onze top – 10 lijst wordt alsmaar uitgebreider 😉

 • Dirk Schadick

  Gewandeld op 17/07/2020. Een prachtige wandeling en zeer goed beschreven.
  Enkele terrasjes kunnen doen met het prachtige weer.

 • Ank en Wim Amersfoort

  Vandaag -ondanks de mist – volop genoten van deze prachtige wandeling ; met heel veel modder maar dat kon de pret niet drukken soms integendeel; mooie paadjes vooral bij punt 3 werd het inderdaad steeds mooier
  Hartelijk dank Jos!!

 • Jac Schaap

  Deze wandeling op 11-05-2022 gedaan. Auto geparkeerd bij Parkeerplaats Slenaken bij de brug. Gratis. Supermooie wandeltocht. Aanrader.

 • Piet Cosemans

  Op 18 september 2023 deze super mooie wandeling gedaan. Heel afwisselend en een prachtige omgeving. We hebben er enorm van genoten en de beschrijving was top.
  Een aanrader !

Leave a Comment