Comments ( 3 )

 • Hans Bastiaansen

  Afgelopen zaterdag (14-09-2019) deze mooie rustige route gelopen onder ideale omstandigheden (zonnig en zo’n 22 graden.)
  Je hoorde alleen het fluiten van de vogels, en het ruisen van de beek.
  Genoeg zitbanken onderweg om eens lekker te mediteren.
  Wederom perfect beschreven door onze Jos.
  Meteen de boodschappen gedaan in Einkaufs Zentrum Tüddern.
  En gegeten bij Holger, ( de frietenboer van Tüddern!!)

 • Sjef Schmit

  Na de wandeling vanuit Nieuwstadt nr 1077 deze wandeling gelopen in de middag. Een schitterde omgeving met veel paden langs beekjes en bossen en over veldwegen. Genieten van al dat moois wat je onderweg tegenkomt en af en toe kom je ook een wandelaar tegen. Een lekker rustig gebied waar je echt tot rust komt. Was wel een pittige wandeldag vandaag met ruim 26 km en felle zon.

 • Astrid

  Vandaag deze mooie rondwandeling gelopen. Mooie afwisseling met de duitse dorpjes, bosranden en veldwegen. Een prachtig genietplekje bij de visvijver. Je hebt gelijk Jos!! Het is daar heerlijk om even te genieten van de mooie natuur en de rust om je heen.
  Tip : Mocht je vroeg op pad gaan op de dagen dinsdag tmt vrijdag , dan is de Verborgen Uul pas om 12.00 open. In het weekend vanaf 10.30uur. Je kunt dan ook niet parkeren op de parkeerplaats bij de Verborge Uul.
  Parkeer dan bij punt 1 Bij voetbalveld van Centrum Boys. Hier is een gratis parkeerplaats. Je kunt dan later wat drinken/eten bij de sponsor op bijna het einde van de wandeling.

Leave a Comment