Comments ( 6 )

 • Theu en Annie

  Eric Dankbaar18-12-18 20:13:45
  Voor de liefhebbers heb ik de afgelopen dagen weer een aantal fotopresentaties op Youtube geplaatst van routes:

  318 – Meerssen
  612 – Gasthuis (Bemelen)
  14 – Berg en Terblijt

  Je vind ze hier: https://www.youtube.com/user/YTrikkied/videos

  Theu en annie18-12-18 15:30:40
  Vandaag route 885 in Aachen ( Lousberg) gelopen ! Wat een verassende leuke route ! We hadden dat niet verwacht zo dicht bij het centrum , een aanrader voor iedereen , mooie natuur , uitzichten en verassende elementen onderweg ! bij punt 7 zijn we naar de Kerstmarkt in Aken gewandeld , omdat we vaker hadden gehoord dat die zo mooi is , nu daar hebben we genoten van de lekkere glühwein , reibekuchen , de mooie oude kerken en gevels , prachtig ! Net voor het donker werd waren we klaar met de wandeling ! Wederom onze dank aan de maker(s) !

 • Eric Dankbaar

  Naar aanleiding van de reactie van Theu en Annie heb ik op 25-04-2019 deze route gelopen. Helaas was de kerstmarkt er niet meer, maar de wandeling was geweldig mooi en erg gevarieerd. Vooral het uitzicht over de stad. Van deze wandeling heb ik ook weer een fotopresentatie gemaakt. Deze vind je op YouTube met deze link: https://youtu.be/S3KhcJf-cVc

 • Carla Fanchamps

  Verrassende route. Zo dichtbij, ik was er nooit geweest. Schitterend.
  Maar het start/eindpunt Bäkkerei Wiener Café Haus is gesloten. Dát viel wel even tegen, maar er tegenover ligt “Nobis” waar ze coffee to go hebben en lekkere belegde broodjes of gebak.
  16 juli 2020

 • Els

  Inderdaad een heel leuke route. Backerei Wiener Café Haus is nog steeds gesloten. De Nobis was inderdaad een goed alternatief.

 • Joep

  Ik moet vooral beginnen met een compliment: Wij genieten ons doorgaans te pletter met de wandelingen op deze site. Supermooi en heel goed beschreven. ADeze vonden we echter niet zo fijn. Omgeving viel ons beetje tegen en wel heel erg veel aanwijzingen (6 pagina’s) om de route kunnen volgen. We keken daardoor meer op de routebeschrijving dan om ons heen. Maar smaken verschillen.. vol entousiasme gaan we weer een nieuwe route proberen.

 • Stefan en Ank

  Op zich is dit een mooie route om te lopen, het park is netjes en het uitkijkpunt met de hangmatten lijkt ons geweldig in de zomer. Voor onze smaak was het helaas niet spannend genoeg maar ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn die dit een prachtige route zullen vinden!

Leave a Comment