Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag rondje Meerlo gelopen, samen met wandeling 698. Wandeling 886 is een prachtige rustige wandeling door mooie bossen en leuke paadjes. Genieten van het natuurgebied ’t Sohr en dan als afsluiting het pad bij het kasteeltje en langs de beek. Er zijn op dit moment wel werkzaamheden aan de gang, maar je kunt er voorzichtig langs lopen. De route is weer actueel.

  • Toos

    Mooie afwisselende wandeling over veldwegen en langs bosranden. Mooie uitzichten bj ‘t Sohr. Na afloop een lekker broodje gegeten bij de bakker. Rondom Meerlo is het genieten van kleinschalig landschap!

  • Rob Wilders

    Dit is een zeer mooie wandeling, met name het deel dat door natuurgebied ’t Sohr gaat. Bij wkp 66 staat een infobord dat een deel van de te volgen wandelroute in reconstructie is en niet gevolgd kan worden. Dat is niet (meer) waar. Bij hoger water moeten enkele waterlopen over speciale grote keien overgestoken worden (was vandaag niet het geval). Onderweg zijn veel (water)vogels te zien.

Leave a Comment