Comments ( 2 )

  • Astrid

    Een heerlijke wandeling vooral in de herfst (En in augustus wanneer de heide in bloei staat).
    Vooral bij Keelven was het schitterend , het water, de bladeren van de bomen in verschillende herfsttinten. De bossen waren afwisselend met loof en naaldbomen waardoor er ook een diversiteit was aan paddenstoelen. Wij hebben er weer van genoten! Bedankt weer!

  • Sjef Schmit

    Na Someren 926 deze wandeling gelopen. De route naar het Keelven is erg lang en soms saai, maar aangekomen bij dit ven, vergeet je alles weer. Zo mooi en rustgevend. Daarna over bospaadjes naar het volgende heide gebeid en dan weer door de bossen terug naar het startpunt. Vandaag veel heide gezien en dus genoten. Zelfs nu in november stonden nog diverse plantjes in bloei. Prachtig toch!!

Leave a Comment