896. Heppeneert

Comments ( 3 )

 • Peter Smit

  Een mooi wandeling die veelal over onverharde wegen gaat. De rechter lus bij het water Meerheuvel mag niet gewandeld worden. Dit stuk is afgesloten door een visvereniging. Bij de Elerweerd is een stuk weg in de GrensMaas geschoven en afgesloten.

 • Al

  Vandaag gelopen heerlijk en goed begaanbaar is zeker n aanrader

 • Alice & Piet Hartog

  Vandaag was wederom een grauwe grijze dag maar het was windstil en met zo’n 8 graden was het toch lekker wandelen. Wij zijn “halverwege” gestart, op de kruising van de Keizerskamp en Zandstraat, waarbij wij de auto hadden geparkeerd bij Molen De Hoop.
  Je loopt over onverharde wegen grotendeels en van hieruit passeer je al vrij snel een grotere zand- en grindwinning.

  Best wel een leuke route die volgens ons in het voorjaar, tijdens het opbloeien van de natuur, nog mooier is om te lopen.

  Geen bijzonderheden, alles is goed begaanbaar en niets afgesloten.

Leave a Comment