901. Neeroeteren

Comments ( 3 )

 • Margot Langhmans

  Hey Jos,

  Een rustige wandeling om te doen met onderweg best wel leuke stekjes.
  De paarden in het natuurgebied Tösch-Langeren kwamen direct op ons af gewandeld.
  We hebben wel een paar paadjes gehad die onder water stonden maar er lagen grote stukken boomstam waardoor we “op een wat avontuurlijke wijze” toch onze wandelschoenen droog konden houden.

  Melding:
  Halverwege Punt 2 : “Steek via de brug de Witbeek over en ga meteen links (geel) over het graspad met links van u de Witbeek” : Over deze brug mocht je eigenlijk niet wandelen. Er hangt een rood/wit lint samen met een verbodsbordje en een melding ivm gevaar voor instorten v/d brug. Wij zijn er echter wel – heel snel dan maar – over gegaan. Een datum over eventuele herstelling v/d brug stond er niet bij

 • Frank

  Vandaag deze wandeling in de sneeuw gelopen. lekker dicht bij huis. Heerlijk.
  Het brugje was nog steeds “verboden terrein”, maar ook wij hebben het toch gewaagd. De roodwitte linten waren nu geelzwart geworden.

 • Dede

  Rustige mooie wandeling. Geen hinder met brugjes gehad vandaag. Alleen aan de stenen brug staat een bordje met gevaar voor instorten, maar daar moet je niet over. Het hekje was gesloten door het broedseizoen. Waar we terug op het punt uitkwamen, was een tijdelijk wandelpad aangemaakt (aangegeven met bordje), omdat het andere pad onder water stond. Ik vermoed dat het om het pad gaat, dat hier eerder in de reacties vermeld staat. Er lagen daar inderdaad boomstammetjes waar je kon over stappen, maar er was echt veel water. Er zaten zelfs eendjes in het water op dat pad. Dus sowieso de omleiding gevolgd. Zeker omdat het nu broedseizoen is.

Leave a Comment