Comments ( 4 )

 • Jan Nijhof

  Gisteren bij prachtig weer deze mooie afwisselende en indrukwekkende route gelopen .
  Echter bij de beschrijving onder 6. zijn we de weg even kwijt geraakt : daar staat : “….. Aan de 4-sprong bij wegkruis en zitbank gaat u links langs huisnummer 17A ….” .
  Dat was voor ons op dat moment onduidelijk en wij zijn rechts langs het huis naar benden gelopen . Misschien iet duidelijker omschrijven : laat het huis RE van u en ga rechtdoor ( dus niet naar benden !! )
  Uiteindelijk met enige hulp verder goed gekomen !!

 • Mark

  Schöne, abwechslungsreiche Wanderung. Es gibt zwei Abschnitte, die über den Westwall führen. Man geht hier über eine 50 cm breite Betonmauer. Trittsicherheit ist erforderlich. Für beide Abschnitte gibt es etwas längere Alternativrouten (als “21 Alternativroute” beschildert). Insbesondere bei Eis und Schnee sollte man diese beiden Abschnitte eher nicht begehen.

  Leuke, afwisselende wandeling. Er zijn twee secties die over de Siegfriedlinie / Westwall leiden. Je gaat over een 50 cm brede betonnen muur. Betrouwbaarheid is vereist. Er zijn iets langere alternatieve routes voor beide secties (aangegeven als “21 Alternativroute”). In het bijzonder bij ijs en sneeuw mogen deze twee secties niet worden belopen.

 • Theo van de Ven

  14-08-2020.Route 902.Deze prachtige wandeling gelopen. Dit is een aanrader. Het startpunt is bij Backerei Jacobs/ Cafe Peeters.,Hauptstrase 58 Simmerath. (.Dit is nu een tattooschop).
  .

 • Jean Robberts

  Hallo,
  Zaterdag 26 februari 2022 deze mooie afwisselende route met enkele vrienden gewandeld.

Leave a Comment