903. Valkenburg

Comment ( 1 )

  • Robert Blom

    Na 5 dagen eten/drinken/relaxen in Barcelona met temperaturen van 17/18 graden was het wel even wennen op deze late donderdagochtend met een venijnige wind en miezelregen. De wandeling was echter een absolute goede start om de conditie weer een beetje op peil te krijgen, want het was aan een stuk door stijgen/dalen.

    Vanuit thuis richting St. Apolloniastraat en alhier de wandeling gestart. Bij punt 5 ‘Aan de 3-sprong bij wegwijzer’ deze wegwijzer is verdwenen, maar de paaltjes geven de route nog goed aan. Vervolgens ‘Voorbij de speeltuin en bij dierenweide’ deze laatste is nergens (meer) te bekennen. Vanaf de start, direct aan het begin ga je het bospad omlaag. Dit lag er vandaag erg slecht bij en was een grote drassige ondergrond. Onder punt 3 ga je na het voetpad het trappenpad omhoog, maar ook dit ligt er zeer slecht bij momenteel. Er is veel aarde weggespoeld waardoor je flink oet klauteren om de treden te beklimmen. Onder punt 3 ‘Aan de 3-sprong bij bordje Zuid-Limburg Gerendal’ moest ik constateren dat ook dit bordje niet meer aanwezig is, maar dat ok hier de paaltjes voldoende duidelijkheid geven. Uiteindelijk was ik na iets meer dan 9,5 km weer terug bij het startpunt. De lengte van 8,7 km lijkt me dus iets aan de korte kant.

    In elk geval genoten van de wandeling en met een meer dan tevreden gevoel weer thuis aangekomen.

Leave a Comment