Comments ( 2 )

  • Hans Heidendal

    Vanochtend (8 juli 2022) in alle vroegte rond 6 uur aan deze wandeling begonnen met hoge verwachtingen: een ontwakende natuur rond een schitterend vogelparadijs, het Schulensmeer. Dat wilde ik wel eens horen, voelen en beleven. Helaas zijn de werkzaamheden aan de oevers nog in volle gang met bulldozers en machines met rupsbanden. Het wandelpad over de dijk was afgesloten maar omdat er zo vroeg nog niet werd gewerkt kon ik via een ommetje iets verderop toch de wandelroute weer opppakken. Op borden stond vermeld dat de wandelwegen op werkdagen van 6 tot 18 uur zijn afgesloten. Dus in de weekends wel geopend. Echter: vanaf 24 augustus zijn ze volledig afgesloten.

    • Hans Heidendal

      Excuses. Deze reactie is bedoeld voor wandeling 1557. Eveneens in Lummen. Hans H.

Leave a Comment