Comments ( 3 )

 • J. Kölgen (Landgraaf)

  Wandeling 910 gewandeld op 20 juli met 6 personen. Gestart en geëindigd bij Restaurant Sieben Quellen. Mooie en afwisselende wandeling die op meerdere plekken is in te korten. Goed beschreven; een aanrader dus!
  Aan het einde gegeten bij genoemd restaurant; goede kwaliteit voor een normale prijs en zeer vriendelijke en voorkomende bediening.

 • Astrid

  20 april ’22 gekozen voor de lange versie van deze route… 17.5 km! Het is een mooie route met genoeg afwisseling. Zo sta je op Wilkensberg met een schitterend uitzicht en zo sta je ineens voor de Siegfriedlinie. Ook een mooi genietplekje is de bank bij de grenspaal, Selzerbeek en vlakbij Mamelis. Er volgt nog een mooi pad door Selzerbeekdal en het panoramische pad op de helling van de Schneeberg. Als laatste nog de Sieben Quellen…helaas nu zonder zitbanken. Houd u van mooie uitzichten… dan zit u met deze wandeling zeker goed!!!

 • Mark

  Gevarieerde wandeling met veel mooie uitzichten. De hoogtemeters zijn goed verdeeld over de lengte van de route. De paar langere beklimmingen zijn goed te doen.
  Laat je niet afschrikken door de zwarte categorie of de aangegeven looptijd. Je hebt de 5 uur alleen nodig als je voldoende pauzes neemt om van het uitzicht te genieten.
  Vandaag, op een winterse dag na veel regen, waren veel paden behoorlijk modderig. De wandeling is zeker iets gemakkelijker in de lente en de zomer.

Leave a Comment