Comments ( 4 )

 • An en Johan Houthalen

  Deze mooie route hebben wij gelopen onder een vroege maar stralende lentezon. De passage rond het waterrijk natuurgebied is prachtig. Ook het oude stadscentrum van Zoutleeuw is de moeite om te bezoeken. Deze wandeling is zeker aan te raden.

 • Frank

  Mooie wandeling in Zoutleeuw; lekker drassig door de regen van de afgelopen weken.
  Op het water lopen was er echter niet bij, want het meer werd (tijdelijk ?) drooggelegd. Anders wellicht nog mooier.
  Informeer even voordat je naar Zoutleeuw trekt.

 • Ann en Paule

  Dank voor de tip, Frank. Wij contacteerden het Infokantoor van Domein Het Vinne. Over enkele weken wordt het meer weer gevuld en in het voorjaar 2021 zal het water weer even hoog staan als voorheen.

 • Albert

  Op 17 september 2023 deze route gewandeld. Het vlonderpad tussen punt 2 en 3 is weggehaald. Het brede graspad dus blijven volgen tot aan het bezoekerscentrum. De uitbater van de bistro Het Vinne is vanwege de huidige economische omstandigheden en de arbeidskrapte gestopt.
  In het centrum van Zoutleeuw was dat weekend kermis. Het terras bij café de Leeuwenaer zat vol.
  Bij de Kleine Gete vloog een ijsvogel over het water.

Leave a Comment