913. Hoensbroek

Comments ( 4 )

 • Astrid

  Gisteren deze wandeling gelopen van 9.8 km. Het eerste stuk (van nummertje 2 tot 5) vonden we wat minder. Teveel rondjes op 1 berg. Maar vanaf de vijvers werd het een mooie route. Vooral het extra rondje om de droomvijver was de moeite waard!

  • Antoinette

   Helemaal mee eens!

 • Antoinette

  Vandaag deze wandeling gedaan. Van nr 2 t/m 5 was ik minder gecharmeerd, om meerdere redenen:
  -weinig afwisseling
  -uitzicht over woonwijken vond ik niet echt de moeite waard
  -de paden waren door de regenval levensgevaarlijk (er waren ook paden die niet stijl naar boven door het grasveld/modderveld liepen, zou iets aangenamer en veiliger zijn geweest
  – het ene pad af, om vervolgens om de hoek weer het pad op te gaan, om zo weer op hetzelfde stuk uit te komen
  -tot slot: het is een honden uitren gebied, ik heb niks tegen honden, maar ik heb ook geen zin in honden die de hele tijd op me af komen lopen/rennen…. dat had er wel bij vermeld mogen worden.

  De rest van de route was lekker vlak en makkelijk te lopen. Hier waren vaak mooie dingen te zien, met uiteraard het kasteel als hoogtepunt (voor mij dan).

  Leuke wandeling als je via de kaart loopt en dan niet bij 1 de straat oversteekt maar richting punt 5 loopt en van daaruit begint, dan is het een mooie en makkelijke wandeling 😉

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat leuk is dat meningen kunnen verschillen en ieders belevingswereld anders is . Wat een leuke route. Die aangepast/ geactualiseerd is in Februari 2024 en een leuke blik geeft aan Hoensbroek en haar omgeving. Ga dus even niet af op voorgaande reacties en ga zelf een oordeel vellen.

Leave a Comment