918. Valkenburg

Comments ( 3 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Vanuit deze locatie starten is geen straf, want hier aan deze zijde van Valkenburg ligt een prachtige omgeving.Als je deze route loopt , die toch weer afwijkt van de al 31 routes ( 2020 ) die hier in het mooie Valkenburg a.d. Geulle liggen alleen al van wandelgidszuidlimburg.com. , dan waan je je in Verweggistan.Wie zou hier nu niet een optrekje willen hebben. complimenten. Wat een mooi natuurgebied

 • Robert Blom

  Al een tijdje geen wandeling meer gelopen van de site, maar vanochtend toch weer op pad vanuit huis. Vertrek in Broekhem en langs de Geul door het mooie Ingendael met uitzicht op St. Gerlach onder de A79 door. Het klootserbos omhoog en via het plateau van Schimmert langs de Joodse begraafplaats om het Ravensbos te bereiken. Stijgend en dalend weer terug naar Broekhem. Leuke/afwisselende en goed beschreven route.

 • Alexander LH

  Positief:
  Prachtige en gevarieerde wandeling, door bebouwing (minimaal), langs de Geul, door prachtige natuurgebieden, bossen en vooral het mystieke Ravensbosch is prachtig. Over algemeen heel goed beschreven en beginpunt is goed bereikbaar (vlakbij de snelweg). Let op: in oktober kun je nog wel eens bekogeld worden met eikels op diverse plekken. Lijkt me ook een mooie wandeling om bij zonsopkomst of ondergang te lopen

  Kortom: prima wandeling.

Leave a Comment