Comments ( 6 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Al vele jaren gretige afnemer van routes van Wandelgidszuidlimburg , van Jos , Jan en Pierre.Maar deze staat in de top bij mij. Wat een schitterende vergezichten, de route langer gelopen vanwege het vele omdraaien wat je doet en natuurlijk foto’s maken.

 • Jim

  Sluit me aan bij de opmerking van Huub, dit is echt een mooie gevarieerde wandeling. Best wat hoogteverschil, dus af en toe gaat de hartslag omhoog, maar daarna wordt je getrakteerd op prachtige vergezichten!

  Wij zijn enkel verkeerd gelopen bij “Na 100 m wordt het bospad een dalend bospad. Waar het brede pad naar links buigt (privé pad), loopt u RD het smallere bospad omlaag.”. Waarschijnlijk even niet goed opgelet, maar daarna de route weer op kunnen pakken.

  Na regenweer denk ik dat deze route wat minder geschikt is ivm de vele paden over de lijmgrond.
  Nogmaals, dit is een hele mooie route en ik raad iedereen aan deze een keer te lopen.

 • Rinus Kanters

  Dinsdag (30 juli 2019) deze route gelopen. In een woord geweldig in al zijn aspecten zoals vergezichten, heuvels, rotsen, dalen en waterpartijen. Bij 28 graden wel een beetje afzien!
  Bij terugkomst op de golfbaan zou een extra aanwijzing om na korte tijd rechts af te slaan nuttig zijn aangezien men bij rechtdoor lopen tussen de holes terecht komt. Dus na even langs de terreinafscheiding (aan de linker zijde) gelopen te hebben naar rechts afbuigen richting schuilhut. Dan komt alles goed.

  Rinus Kanters Weert en Rob Mol Geldrop

 • Petra

  Fantastisch, wat een mooie tocht zelfs in de regen. Gelopen met wandelgroepje “de Rooie Bus” op zondag 6 okt. 2019

 • Ann en Paule

  Vandaag deze schitterende route voor de derde keer gelopen. Wat mooi en rustig ! Inderdaad: ook bij regenweer een aanrader. De tips uit vorige reacties zijn nuttig!

 • Hendriks

  Deze favoriet van Jos is voor ons ook de mooiste uit de wandelgids. Niet aarzelen, gewoon doen deze route!

Leave a Comment