Comments ( 3 )

  • Niels

    Wandeling op 30-01-2020 gelopen. Mooie wandeling en de routebeschrijving is heel eenvoudig te volgen. 2:45 uur over gedaan met een temperatuur van net onder het vriespunt.

  • René

    Je kunt letterlijk niet om de veeroosters, genoemd onder 1 en 2 van de routebeschrijving, heen. Er zijn namelijk geen alternatieve uitgangen bij deze roosters met bijv. een klaphek. Geen aanrader dus voor als de hond meegaat en de hond te zwaar is om te tillen of zich niet laat tillen.

  • Sjef Schmit

    Een heerlijke wandeling over de Strabrechtse Heide. Een fantastisch stilte gebied en ik liep er vandaag moederziel alleen. Op de terugweg lekker door de bossen over de leuke bospaadjes. Sommige vennen stonden nog droog. Een all season wandeling en heerlijk rustig (door de week). Hierna op naar Someren Heide voor wandeling 894 voor nog meer heide.

Leave a Comment