931. Leenderstrijp

Comments ( 6 )

 • Jacqueline

  Wij hebben de route achterstevoren gelopen. Dan heb je tussen de kluis en Leende Strijp een heel stuk waar ze alles opnieuw zijn aan het inrichten. Enorme werken waar je echt nog niet meer langs kunt wandelen. Beloofd wel veel moois te gaan worden, voor nu een alternatieve route gezocht.

 • Jan Jaspers

  Deze route gelopen op21 maart 2021.
  Vanaf punt 6 in de routebeschrijving is het niet leuk meer (verre van dat) omdat er gezien de werkzaamheden erg veel hindernissen (in de vorm van bedrading) genomen moeten worden.
  Verder een leuke en afwisselende route.

 • Annie en John

  Zaterdag jl. deze mooie wandeling gelopen. Met name de stukken langs en door de heide, die het hele jaar door mooi is, waren mooi. Het laatste stuk langs de Strijper Aa is heringericht en is weer te belopen. Na de wandeling nog even naar de Achelse Kluis, waar we hadden gepauzeerd, gereden om de thuisvoorraad speciale bieren aan te te vullen/uit te breiden.

 • Toos

  Het os altijd mooi om door bos en hei te dwalen en dan de torentjes van de Achelse Kluis te zien opdoemen.
  Het tweede deel van de wandeling is nog mooier, door de Groote Heide en langs de Strijper Aa. We hoorden van een jongeman hoe de beek heringericht is o.a. met boomstronken die het water vast moeten houden.

 • Sjef Schmit

  Vandaag beide wandelingen uit Leenderstrijp (nr 917) gelopen. Een pittige dag, maar de moeite waard. Alle werkzaamheden zijn klaar en de beschrijving hierop aangepast. Mooi stukken door het bos en de heide. Een rustgebied, ook omdat ik niemand ben tegengekomen behalve een paar MTB’ers. Het laatste stukje langs De Aa is weer goed te doen, maar bij hevige regenval zal dit minder zijn. Op naar de volgende wandeling vanuit Strijp (917).

 • Hans van Hooff

  Een mooie route maar door de hevige regenval hebben we de route zelf een beetje aangepast
  Ben erg blij met de gpx waardoor ik de route in mijn GPS kan laden
  Erg bedankt

Leave a Comment