932. Maastricht

Comments ( 4 )

 • Hans Bastiaansen

  Onder werkelijk heldere, schone en stille omstandigheden deze mooie afwisselende route gelopen. Alles was gesloten ivm de Coronacrisis! Maar het maakte het er niet minder leuk om. Natuurlijk was ook de uitspanning “Bergrust”gesloten!!
  Maar ik had mijn eigen knapzak meegenomen!!
  Met dank aan de perfecte samensteller van deze mooie route!!

 • Hub Tummers

  Gisteren 26 maart 2020 deze wandeling gedaan Mooi weer en prachtige uitzichten De wandeling stond heel goed aangegeven. Dat alles gesloten was vonden we niet jammer zijn voldoende zitbanken onderweg.
  De samensteller heeft zijn beste gedaan en danken hem voor deze mooie route

 • Rosa en Hans

  Vandaag 06 maart 2021 met mijn lieve vriendin Rosa deze route voor de 2e keer gelopen.
  Perfect weer, mooie vergezichten! Zonnig maar fris, kortom ideaal wandelweer.
  Het viel ons op dat er door Natuurmonumenten nieuwe zitbanken geplaatst waren (nu dus voldoende rustmogelijkheden!!)
  Met dank aan de samensteller Jos.

 • Robert Blom

  Om kwart voor 11 deze wandeling gestart onderaan de parkeerplaats (gratis) bij Slavante en richting Sint-Pieter. Tussenstop gehouden onder aan de Luikerweg voor een coffee en wafel to go en toen langs Fort-Sint-Pieter de Pietersberg op. Heerlijk zonnetje en geweldig vergezichten tot aan de kerk van Berg en Terblijt toe. Richting het ENCI bos kwam er plots hagel en na de afdaling richting groeve en laatste stuk langs de Maas weer terug bij vertrek. Genoten van deze mooie/rustige en goed beschreven wandeling.

Leave a Comment