Comments ( 5 )

 • Leon

  Leuke afwisselende wandeling.
  Mooie rondleiding door Roermond.

 • Rinus en Angelique

  Wat is Roermond een prachtige stad! Zóveel meer dan heel die Outlet!!! Normaal zijn wij niet zo van de stadswandelingen, maar we hadden een tegoedbon van kasteeltje Hattem. Dus hoe mooi om dit te combineren met deze stadswandeling!
  De kathedraal, het stadhuis, de mooie, gezellige pleinen. Maar vooral ook de prachtige én grote parken en de Maas, de Roer, de Hambeek en tot slot heerlijk gegeten bij het kleinste kasteeltje van Nederland. Heel sfeervol. Alle lof!!!!

 • Margriet van den Beuken

  Een route waar bezienswaardigheden afgewisseld worden met mooie natuur. Vandaag met “andere “ ogen naar het centrum van Roermond gekeken! En wat een mooie stukken door het groen en langs de roer. We hebben wéér genoten!! 👍🏾

 • Robert Blom

  Afgelopen zaterdagmiddag vanaf station deze wandeling opgepakt. Helaas is er erg veel in de routebeschrijving niet meer actueel. Teveel om hier te noemen, want paadjes, straatnaamborden, banken zijn verdwenen en soms was het zoeken het ‘spoor’ te vinden. Het is echter gelukt en we hebben genoten van begin tot einde. De zeer vele bezienswaardigheden met uitstekende uitleg en notabene over het dak van de Roertunnel wandelen. Top wandeling. Na afloop zijn we lekker gaan dineren bij de sponsor van de wandeling waar het eveneens goed vertoeven was en aansluitend tevreden met de trein weer huiswaarts.

 • John

  De wandeling is inmiddels geactualiseerd

Leave a Comment