Comments ( 3 )

 • Leon

  Leuke afwisselende wandeling.
  Mooie rondleiding door Roermond.

 • Rinus en Angelique

  Wat is Roermond een prachtige stad! Zóveel meer dan heel die Outlet!!! Normaal zijn wij niet zo van de stadswandelingen, maar we hadden een tegoedbon van kasteeltje Hattem. Dus hoe mooi om dit te combineren met deze stadswandeling!
  De kathedraal, het stadhuis, de mooie, gezellige pleinen. Maar vooral ook de prachtige én grote parken en de Maas, de Roer, de Hambeek en tot slot heerlijk gegeten bij het kleinste kasteeltje van Nederland. Heel sfeervol. Alle lof!!!!

 • Margriet van den Beuken

  Een route waar bezienswaardigheden afgewisseld worden met mooie natuur. Vandaag met “andere “ ogen naar het centrum van Roermond gekeken! En wat een mooie stukken door het groen en langs de roer. We hebben wéér genoten!! 👍🏾

Leave a Comment