Comments ( 2 )

  • Alexander LH

    Deze wandeling is een echte aanrader om de mooie natuur van de maasplassen te zien in een wandeling. Het is heel erg afwisselend (dorp, bospaadjes, stapstenen, geasfalteerde kleine wegen, langs het water, park, over de dijk) en het verbaasde mij over de schoonheid. Helaas hoor je wel wat geluid van o.a. de snelweg en napoleonsbaan.
    Hou er rekening mee dan 14,2km echt voor de geoefende wandelaar is en bankjes ver uit elkaar staan.

  • Mieke

    Op deze mooie zonnige maar tevens winderige zaterdag, genoten van de wandeling. Helaas was het poortje gesloten waardoor we weer terug moesten (was verder geen straf door het mooie park). Het eerste stuk langs het meer was modderig, er waren zichtbaar werkzaamheden geweest waarbij vele bomen en struiken waren verwijderd, wat afbreuk deed aan de omgeving. Daarna was de route echter erg de moeite waard, al was het pad langs een beek wel langdradig. Maar dat had wellicht ook te maken met het winterseizoen.
    Wij liepen 15 km in totaal.

Leave a Comment