Comments ( 4 )

 • Jos

  Mooie, gevarieerde wandeling. Afdaling bij stuwmeer is erg steil. Klein stukje van de wandeling is heel nat: goede schoenen zijn dan handig.

 • Mark

  Een wandeling met veel afwisseling. Er is ook asfalt, maar er is ook veel natuur. Het pad in België langs de Weser (punt 2) is behoorlijk nat en vereist meerdere sprongetjes over kleine beekjes, maar de natuur is hier geweldig en je kunt genieten van de rust.

  De bakkerij is gesloten. Er wordt gezocht naar een nieuwe huurder.

  Ik parkeerde op de parkeerplaats bij het Filterwerk in het midden van punt 6. Deze parkeerplaats is echter erg populair in het weekend en tijdens vakanties.

  Als je de steile trappen en het steile pad naar de filterinstallatie niet wilt lopen, kun je de asfaltweg blijven volgen en aan het einde linksaf de weg naar de filterinstallatie volgen. De route is dan ongeveer een kilometer langer.

 • Jochen

  Genoten van deze wandeling. Heel erg variërend met bos, heide, weides en langs het water.

  We zijn vertrokken bij punt 4 een ruime parking waar de mogelijkheid is om een elektrische auto op te laden.

  De bakkerij lijkt niet meer te bestaan bij het vertrekpunt maar ernaast ligt wel een ijssalon met lekker ijs.

 • H Houtappels

  Deze route gelopen op 27 april 2024 bij mooi weer. De route gaat langs beekjes en door bossen. Soms ben je een paar meter in België en steek je de 125 km lange vehnbahn over die tegenwoordig een fietspad is. De wandeling is goed te lopen. Eenmaal terug kun je op het einde links even een lekker ijscoup nemen.

Leave a Comment