Comments ( 3 )

 • Christine en Marc

  Deze wandeling gewandeld op.zondag 13 september 2020.
  Zalig weer met 25 graden
  Heel mooi en goed aangegeven.
  Rekem is een mooi , charmant dorpje.
  Langs het kanaal en onder de viaduct door gewandeld en terug omhoog de veldweg in dat daarna uitkomt in het bos …….enz.tof.picnick en drinken mee.
  Mooie wandeling in eigen land tijdens Corona tijden.

 • Robert Blom

  Hedenochtend na een weekje Alicante en ook hier een stralend zonnetje op pad vanaf de parkeerplaats in Oud-Rekem. Mooie afwisselende wandeling met heel veel water onderweg in de vorm van Maas en Albertkanaal. De veldwegen lagen er niet al te best bij, doordat de plaatselijke buurkes recent de mais en kroote van het veld hadden gehaald. Er zijn tal van leuke bezienswaardigheden en uitzichten onderweg. Genoten, maar helaas was zowel de sponsor van de wandeling als het buurcafé beide gesloten.

 • Sven

  Het Dorpje van Rekem was het enige wat de moeite waard was. Voor de rest, geen natuurlijk schoon, geen avontuurlijke paden (tenzij je asfalt, beton en korrelmix avontuurlijk vindt) saaie langdradige paden waar werkelijk niets, maar dan ook niets te beleven valt.

Leave a Comment