Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Een mooie lange wandeling met veel rechte stukken. Deze lange stukken zijn heerlijk om te lopen. Heerlijk stukje door het bos en dan weer langs prachtige akkers/weilanden. Het smalste stukje Nederland is best uniek en ook de plaats van het meeste westelijke deel van Duitsland. Kortom we hebben genoten van deze prachtige wandeling en mooie dag.

 • Astrid

  Een afwisselende wandeling…. langs een beek, langs een bosrand, door weilanden, .. al met al genieten. Deze route is goed te lopen bij 32 graden, alleen t laatste stukje is dan wat pittig omdat je dan door open veld loopt..
  Maar een ijskoud watertje op t gezellige terras bij Friends ’n Bites maakt veel goed!!

 • Margriet

  Wat een prachtige dag voor deze prachtige tocht. Mooie stukken langs het water, slingerpaadjes door het bos, door weilanden. We hebben de route een beetje aangepast, omdat er runderen midden op het pad lagen. We hebben volop genoten!

Leave a Comment