960. Schin op Geul

Comments ( 3 )

  • Ton Geers

    Voor mij misschien wel het mooiste gebied van Zuid-Limburg, het Gerendal. Elk jaargetijde. Deze tocht brengt je er doorheen. Ik zou wel adviseren het pad door het dal te blijven lopen in plaats van de trap naar het bos. Je mist anders het mooiste stuk van het dal. Kijk maar op mijn foto’s. https://www.tongeers.nl/landschapsfotografie/schin-op-geul

  • Gerard Bontenbal

    Vandaag gelopen, waarvan het laatste deel in de regen. Maar van alle wandelingen tot nu toe (12) was dit wel de mooiste. Alle zintuigen en spieren worden geprikkeld. Wat een wonderschoon wandelgebied. En chapeau voor degene die hem uitgezet heeft. Er waren kuitenbijters bij, diepe dalen, verre uitzichten en meanderend beekje.

  • Stefan en Ank

    Vandaag dit rondje gelopen. Je kunt wel merken dat het een mooi en lang weekend was want er waren veel mensen op pad in ‘ons’ Heuvelland. Gelukkig was er ook een groot deel van deze route niet zo druk belopen. Een heel mooi rondje met prachtige uitzichten. Omdat een flink deel (het rustige deel) van de route over smalle paadjes gaat raden we wel absoluut aan om tekenspray te gebruiken (zeker wanneer het gras zo hoog staat als nu) en te checken op teken na de wandeling.

Leave a Comment