967. Ulestraten

Comments ( 4 )

 • John

  Vandaag (15/09/2019) deze mooi Wandeling ten Zuiden van Ulestraten gelopen. Heerlijk door kleine bospaadjes afgewisseld met mooie vergezichten.
  Deze route voor de tweede maal gelopen (02/02/2019), het blijft toch mooi dit Limburg, in elk jaargetijde weer. Even opletten na punt 5, omgewaaide bomen over het pad, zoek de rode paaltjes en deze blijven volgen, komt alles goed.
  J

 • Ton en Ingrid

  Gisteren (18 november 2020) bij schitterend weer deze prachtige wandeling met veel landschapsdiversiteit gelopen.

 • Robert Blom

  Vandaag gekozen voor deze wandeling i.v.m. de voortreffelijke to go mogelijkheden bij de sponsor van de wandeling. Een erg mooie wandeling zeker in het begin met allemaal nieuwe wegen/paadjes door diverse bossen en met mooie uitzichten. Het stuk vanuit Waterval tot aan Ulestraten vond ikzelf minder vanwege de langdurige verharde veldwegen en asfaltwegen. Na afloop lekker broodje Beenham en verse wafels bij de sponsor gekocht na genoten te hebben van deze verder goed beschreven wandeling. Let op! Bij punt 4, na het witte huis, het paadje links na klaphek is moeilijk zichtbaar, doordat er momenteel veel bomen/struiken over het pad liggen.

 • Mark

  Een afwisselende route van Ulestraten naar de Maastricht Aachen Airpot en terug via het Plateau van Schimmert. Als je vlak langs het einde van de landingsbaan wilt lopen en vliegtuigen wilt zien, moet je zeker de lange versie van deze wandeling doen.

Leave a Comment