972. Valkenburg

Comments ( 2 )

 • Gerard van Eijk

  Op 8 maart 2021 hebben wij deze gelopen. Mooie afwissellende route door natuur en dorp.
  Enige tip voor wandelaars: doe goede wandelschoenen met profiel aan, zeker als het geregend heeft: grond op de heuvels is hier en daar spekglad door de lossgrond.
  Ondanks Covid-maatregelen genoeg to-go punten om eten en drinken te kopen.
  Klaphek vlak voor punt 7 beschrijving: klaphek was er, maar geen zitbank. Aangeven “dat men pad bij klaphek moet nemen nog voor de parkeerplaats op te gaan” is nu meer relevant (situatie is vrij overzichtelijk zal dus voor gemiddelde wandelaar geen punt zijn).

 • Robert Blom

  Leuke en afwisselende wandeling gistermiddag gelopen en ‘ingestapt’ in Sibbe. Het is vrij wel stijgen en dalen en inderdaad af en toe voorzichtig zijn met half bevroren bladeren. Bij Landal een stop gemaakt voor koffie en een wafel, maar daarmee kun je beter wachten tot centrum Valkenburg, want de prijzen zijn veel te hoog. Let even op dat je in Valkenburg momenteel bij hotel Atlanta niet het voetpad omhoog kan richting Wilhelminatoren. Je moet dus rechtdoor lopen tot onderaan de Sibbergrubbe en kunt dan de route weer oppakken. Onderweg genoten van het zonnetje i.c.m. de kou wat heerlijk aanvoelde.

Leave a Comment