973. Sippenaeken

Comments ( 4 )

 • h.bosma

  vandaag 29-3-2019 deze route gelopen. zeer mooie route,sommige stukjes beetje modderig, voor de rest prima te doen!
  Bij het geuldal,vanuit belgie moet je wel direkt naar rechts langs de beek door het hekje, als je te lang doorloop over de wei, dan moet je onder de prikkeldraad door.(heb deze gelopen met de gps).

 • Guus Vijgen

  Schitterende wandeling. Echt een van de 20 mooiste!

  • Ann en Paule

   Vandaag deze gevarieerde route gelopen. Zelfs in de miezerige regen konden we genieten van het prachtige landschap met holle boswegen, uitgestrekte weilanden, beekjes, bruggetjes, draaihekjes enz. De mooie vakwerkhuizen en de geur van houtvuur droegen bij tot deze rustgevende herfstwandeling. Inderdaad een van de “ 20 mooiste “ !

 • Van Craen Christine

  Deze wandeling gemaakt op een zonnige 17 september dag. Mooie afwisselende wandeling. Leuk met de steggeltjes en draaihekjes door de koeienweides. Na de wandeling terug bij “bistro le soigneur” een ijsje eten. Het was weeral een schitterende wandeling.

Leave a Comment