976. Valkenburg

Comments ( 3 )

 • L&L

  We hadden de auto geparkeerd op Warande 11, Schin op Geul: gratis en plaats zat op de grote P aldaar. Je begint dan bij punt 4.
  Er zit 1 flinke helling in deze wandeling, nl. die naar de kluis, voor de rest is het vrij vlak.
  Even wat kanttekeningen:
  *Bij punt 3 waar staat:Bij draaihekje (stegelke) steekt u schuin L het weiland over., moet dat volgens ons toch echt R het weiland oversteken zijn.
  *Op het einde van punt 1 waar staat: Steek aan het einde van het pad via zebrapad de asfaltweg over en loop RD de brede stenen trap omhoog. –>Dit niet doen, want je kunt op de parkeerplaats vanwege een hek niet meer af. Ga voor de stenen trap R-af, en meteen weer L.
  Voor de rest een afwisselende wandeling, en kun je als zijsprong nog even door de kern van Valkenburg lopen. We hebben weer 3 leuke uurtjes gehad op een mooie herfstdag in Oktober, waarvoor weer onze bedankjes aan Jos en Co.

 • Huub Beckers Maastricht

  Deze afwisselende wandeling met zoals reeds gezegd , mooie vergezichten en even de drukte in van Valkenburg met haar vele bezienswaardigheden, een must dus voor elke bezoeker.
  Nadat L&L zijn geweest is de route geactualiseerd.
  Tip: Heb je een wijziging of aanpassing stuur dit aan Jos via het contactformulier.
  Veel wandelplezier in deze omgeving

 • Robert Blom

  Leuke zaterdagochtend wandeling met veel bekende paadjes, maar ook weer enkele nieuwe. Vanuit Valkenburg via Schaloen, Oud-Valkenburg, Schin op Geul en Schoonbron over de Schaelsberg weer naar huis. Lekker weer, rustig onderweg en route prima in orde.

Leave a Comment