Comments ( 3 )

  • Astrid

    Deze gemakkelijk en goed te volgen wandeling vandaag gelopen. Mooi is te zien dat de natuur zijn best doet om weer uit zijn “winterslaap” te ontwaken. Het krentenboompje laat zijn bloemknoppen al zien. Katjes staan in bloei, vogels geven al een ariaatje weg… heerlijk toch! Het laatste stuk langs de Brakterbeek is een verrassend schitterend stuk door een mooi natuurgebied.

  • Rob Wilders

    Nadat ik eind augustus j.l. een infectie aan mijn rechterbeen opliep, was dit de eerste wandeling uit de wandelgids die ik heb gemaakt. Om problemen te voorkomen, heb ik de korte wandeling gelopen. Bijna halverwege heb ik geluncht op een bank bij de visvijvers, een heel mooie lunchplek. Bij het binnenlopen van Kronenberg ontmoette ik Sinterklaas met 3 knechten, ja toen kon mijn dag niet meer stuk. Het stuk langs de Brakterbeek is soms modderig maar verder wel goed te lopen. Het uitzichtpunt is zijn naam niet waard: je kijkt uit op een plas die volledig is dicht gegroeid met riet.

  • Walter en Rita

    We hebben deze wandeling samen met wandeling1529 gelopen. Persoonlijk vond ik 1529 het mooiste stuk van de wandeling. Leuk en heel afwisselend, mooie plekjes gezien!!! Ook al was niet zo een mooi weer vandaag, toch hebben we weer enorm genoten.

Leave a Comment